Källa: Matplatsen |
3-4 port
1 grillad kyckling, rensa och skäres i bitar
1 purjolök, strimlad
smör att steka i
3 dl vispgrädde
2 dl creme friache
2 msk mango chutney
1 msk kinesisk soja
1 msk kalvfond
salt och peppar
Lägg kycklingen i en ugnsform. Stek purjolöken mjuk i smör. Tillsätt grädde, creme friache, mango chutney, soja och fond. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Häll blandningen över kycklingen.
Ställ in i ugnen på 200 grader i ca 20 min tills allt fått en fin färg.
Servera med ris.
Å vad gott det låter! Jag kände mig inte hungrig innan jag läste receptet men nu... får gå och riva lite i kylskåpet. Vilken trevlig blogg du har Ullis!
SvaraRaderaHej Lotta!! Jag lovar att det är supergott!! Vad kul att du tycker det. Tusen tack!!
Radera