Källa: Matplatsen |
Denna kaka är enkel att göra och den ska vara riktigt kladdig! En favorit att bjuda på.
2 ägg
2 1/2 dl socker
2 dl mjöl
100 g margarin
2 tsk vaniljsocker
250 g frysta hallon och blåbär
2 msk potatismjöl
1/2 dl florsocker
Sätt ugnen på 200 grader.
Smält margarinet i en kastrull.
Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt mjöl, vaniljsocker och det smälta margarinet.
Häll i en smord form med löstagbar botten.
Blanda de frysta bären med florsocker och potatismjöl och fördela över smeten.
Grädda i ugnen i ca 25 min ( den ska vara kladdig )
Låt svalna och stelna i kylskåpet och servera den med grädde eller glass.
Lycka till!!
Såååå god och kladdig! |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar