2013-01-24

Basse är OK

En trött Basse!Här har vi en trött Basse som sover på husses mage.

Vi har nämligen varit hos veterinären idag och äntligen fått ett bra svar. Det hela började runt nyår då Basse betedde sig konstigt, ville inte gosa, gick och la sig på konstiga ställen och ville helt enkelt bara vara ifred. Vi hittade även en knöl i ansiktet på honom mellan ögat och övre tandraden som var ganska stor och rörlig.
Vi ringde veterinären och fick komma dagen efter.
De tog blodprover och kom fram till att knölen var en inflammerad spottkörtel så Basse fick antibiotika som han skulle äta i tio dagar och sedan skulle vi komma tillbaka på ett återbesök.
När vi kom tillbaka hade knölen försvunnit och de tog nya blodprover för att se så att sänkan hade sjunkit. De skulle ringa om provsvaret.
I förrgår ringde de och sa att sänkan hade stigit ännu mer, vilket tyder på att det är något i kroppen, så det var bara att boka en ny tid för provtagning.
Idag var vi där och ÄNTLIGEN hade sänkan gått ner. Man ska ha under 30 i värdet, första gången hade han 45, andra gången 56 men nu låg det på 25.

Nu kan vi alla pusta ut och lägga detta bakom oss men det är inte roligt när ens bästa vän inte mår bra och inte kan tala om vad det är.
VI ÄLSKAR DIG BASSE!!!!

KRAM!!

 


2 kommentarer:

  1. Dejligt at Basse nu har det godt..:-)
    Jeg ved hvor bekymret man bliver når ens dyr ikke har det godt.
    Har selv 6 hunde og 1 kat..;-)

    Hej fra Lisbeth

    SvaraRadera